AKTIVITETER

Festdage small3

 Starup Ungdoms-
og Idrætsforening
Starup Skolevej 33 A
6100 Haderslev
cvr nr.: 31766818

 

DKkort2

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

INFORMATION

Lokalt energibundt indstillet til pris!
 
Jeppe Markmann Olesen er blevet indstillet til prisen Årets Energibundt, som går til en frivillig, stævnearrangør eller en anden, der med en særlig indsats gør en forskel for sammenholdet i en lokal idrætsforening.
 Jeppe
At hallen er booket til tiden, fodboldbanerne kridtet op, stævnekørselen, arrangementet og sammenholdet spiller er ikke et tilfælde. Det er derimod afhængig af de mange frivillige energibundter, der hver dag lægger en kæmpe indsats i lokale idrætsforeninger landet over.
 
Jeppe Markmann Olesen er ingen undtagelse og faktisk bidrager Jeppe Markmann Olensen så meget til sammenholdet i Starup UIF, at Starup UIF har nomineret Jeppe Markmann Olesen til prisen Årets Energibundt.
Prisen er stiftet af Damarks Idrætsforbund og Ørsted og uddeles til SPORT 2018, den 5. Januar 2019 for tredje år i træk. Prisen er indstiftet for at hylde det beundringsværdige arbejde, der lægges i idrætsforeninger i hele Danmark til gavn for både unge og gamle.
 
Jeppe Markmann Olesen er indstillet på baggrund af sit store engagement i Starup UIF, hvor han bidrager til at skabe gode betingelser for lokalmiljøet, ved at gøre Starup UIF til en attraktiv forening at være medlem af. Og det er både fedt for Starup UIF og for Starup, Haderslev at sætte Starup, Haderslev på Danmarkskortet.
 
Vi ønsker Jeppe Markmann Olesen held og lykke i kapløbet om at vinde prisen som Årets Energibundt og en samlet kontantsum på 75.000 kr., som fordeles mellem kandidat og klub.