Starup UIF

Starup Kultur- og idrætscenter

Om Starup Kultur- og Idrætscenter

Starup UIF er i samarbejde med Haderslev Kommune i færd med at gennemføre en meget spændende udvikling af Starup Hallen. Visionen er at skabe et moderne og fleksibelt kultur- og idrætscenter, som indbyder til aktiviteter for borgere i alle aldre.

Starup Kultur- og Idrætscenter skal fungere som et fælles samlingssted, hvor byens borgere kan mødes på tværs af interesser, alder og køn.

Et fælles samlingssted for alle
Det nye kultur- og idrætscenter skal opfylde alle de mange behov og ønsker, som borgere, samarbejdspartnere og andre interessenter i og omkring Starup har.

Eksempelvis vil Fællesskolen Starup-Øsby, SFO’en, Starup Børnehus, dagplejerne eller seniorer fra området få gavn af faciliteterne i det nye kultur- og idrætscenter i dagtimerne, mens foreningslivet og andre interessenter kan benytte faciliteterne om eftermiddagen og aftenen.

Sidst, men ikke mindst, skal udviklingen af Starup Hallen realisere en gammel drøm om at få et kultur- og idrætscenter, som er selvstyrende.

Læs hele visionen for Starup Kultur- og Idrætscenter her.

Kontakt

Lars Fuglsig

Problemer med adgang via brik eller andre akutte og driftmæssige forstyrrelser henvises til:

Booking af hallen

Har du brug for at booke enten Gymnastiksalen, Den store sal eller Springsalen. Så brug formularern på siden her: 

https://forms.office.com/e/kZeB8ga5uv 

Så vil Centerchefen gennemgå bookningen og vende tilbage. 

Ris og Ros – Forslag til forbedringer

Har du noget, du gerne vil foreslå, som forbedring til vores alle sammens Starup Kultur og Idrætscenter. Så tøv ikke med at skrive til os. Du kan bruge formularen her under: 

8 + 12 =

Følg OS på facebook

Starup Kultur- og Idrætscenter har fået sin egen Facebookside, hvor du kan følge med i projektet. Du finder siden her: Starup Kultur- og Idrætscenter.

Støt Vores Sponsorer